Logo Publicitate Firme

PUBLICITATE FIRME

TERMENI SI CONDITII

1. Administrarea, proprietatea intelectuala integrala si exclusiva aspura website-ului, a formatului si conceptului acestuia apartin PUBLICITATE-FIRME.RO

2. PUBLICITATE-FIRME.RO este un website independent, nefiind afiliat unor terte persoane, grupuri, societati, organizatii.

3. Website-ul este unul public, deschis oricarei persoane si are un scop atat publicitar cat si informativ.

4. Site-ul PUBLICITATE-FIRME.RO nu isi asuma responsabilitatea de nici un fel pentru corectitudinea informatiilor (foto, text sau de alta natura), inscrise de participantii interactivi la site. In acest sens raspunderea le apartine exclusiv.

5. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul conform legii, de a refuza sau suspenda publicarea de date si informatii care contravin legilor Romaniei. PUBLICITATE-FIRME.RO nu este raspunzatoare fata de potentiale daune rezultate din acest gen de contraventii informatice.

6. Site-ul pune la dispozitia utilizatorilor atat servicii gratuite (inscriere in catalogul online al firmelor) cat si servicii de reclama platita (bannere publicitare).

7. Utilizatorii PUBLICITATE-FIRME.RO au obligatia sa furnizeze date reale, exacte, complete si corecte.

8. Informatiile si materialele cu drept de autor cat si utilizarea acestora de catre participantii interactivi la website, fara permisiunea sau acordul autorilor de drept nu intra in responabilitatea PUBLICITATE-FIRME.RO

9. Datele cu caracter personal nu vor fi publicate decat cu acordul explicit dat de persoana in cauza. Nu ne revine obligatia sa garantam sau sa verificam veridicitatea datelor. Datele cu caracter confidential nu vor fi facute publice.

10. Mesaje e-mail, contactul telefonic sau oricare alta forma de interactiune din partea vizitatorilor site-ului PUBLICITATE-FIRME.RO, poate reprezenta un acord tacit exprimat pentru publicarea de informatii legate de respectivii utilizatori.

11. Nerespectarea acestor reguli duce implicit la stergerea din PUBLICITATE-FIRME.RO a informatiilor, datelor si resurselor inscrise de utilizatorul in cauza.

info[at]publicitate-firme.ro
www.publicitate-firme.ro
Publicitate Firme © 2009-2023

Firma Ta Aici !
Servicii Web Profesionale
West Company
Statie de betoane si agregate balastiera

Super Oferta Reclama

Primesti 10 de zile suplimentare de afisare gratuita pe site-ul publicitate-firme.ro la comanda unui banner publicitar !

www.publicitate-firme.ro

Web Design

Servicii de web design, graphic design, logo, identitate vizuala, optimizare si promovare online, gazduire website.

imaginea.ro

TheBlackBit
Jocuri de Noroc